Izvor: RTS, 16.Okt.2023, 16:19

Ледеј: Спремни смо да се жестоко боримо против Барселоне

Кошаркаш Партизана Зек Ледеј изјавио је да "црно-бели" имају план како да зауставе играче Барселоне и додао да очекује велику подршку навијача на мечу трећег кола Евролиге.
Партизан ће у уторак од 18.30 у "Штарк арени" дочекати екипу Барселоне. "Црно-бели" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << први пут ове сезоне играју пред својим навијачима у Евролиги.
"Биће невероватна атмосфера од стране великог српског народа, српских браћа и сестре. Спреман сам да изађем и борим се жестоко", рекао је Ледеј на конференцији за медије. Он је истакао да играчи Партизана морају да прате инструкције тренера Жељка Обрадовића.
"Изађи јако и прати оно што тренер каже. Играј јако, јако напорно и на крају оствари победу", додао је амерички кошаркаш. Барселона је направила промене у тиму у летњем прелазном року, пошто су у каталонски клуб, између осталих, стигли и Вили Ернангомез и Џабари Паркер.
"Имају пуно кошаркаша у тиму који су побеђивали на високом нивоу. Никада не потцењуј карактер шампиона. Без обзира колико се мењају тренери, менаджери, људи који бришу под, никада не потцењуј срце шампиона. Имамо план игре да зауставимо свакога", додао је Ледеј.
Кошаркаш Партизана Балша Копривица је рекао да је спреман за меч са Барселоном.
"Узбуђени смо као екипа, ухватили смо добар ритам, долази нам јако добра екипа и имамо прилику против њих да отворимо мечеве код куће. Значи ми та минутажа на почетку, радио сам преко лета на игри и знам шта могу. Спреман сам да дам све за тим, да ли играо пет или 25 минута. Радујем се сваком мечу у Евролиги", истакао је Копривица. Он је навео да очекује велику подршку навијача.
"Морамо да зауставимо њихов шут за три поена и да нападнемо офанзивни скок, то је кључно. Увек нам значе навијачи, од велике су помоћи на домаћем терену. Дају нам ветар у леђа", закључио је Копривица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.