Izvor: RTS, 15.Okt.2023, 15:11

Тренер Меге Марко Бараћ: Да одговоримо на чврсту игру коју гаји ФМП

Тренер Меге Марко Бараћ рекао је пред меч против ФМП-а у Железнику, који се у оквиру трећег кола АБА лиге игра у понедељак, да његова екипа мора да одговори на чврсту игру коју "пантери" гаје на домаћем терену.
Тренер Меге Марко Бараћ је укратко анализирао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << потенцијал и стил игре супарника нагласивши да им предстови врло тежак меч.

"После две утакмице које смо играли на једну лопту, очекује нас још једно тешко гостовање. Искористили смо време, направили скаутинг и радили на нашој игри. ФМП је кроз допунску селекцију потпуно изменио изглед спољне линије и сада је то потпуно другачији тим у односу на припремни период. Морамо да играмо са много концентрације и да одговоримо на чврсту игру коју противник гаји на свом терену", рекао је Бараћ.
Мега је празну седмицу између другог и трећег кола регионалног такмичења искористила да одигра пријатељски меч против Динамика и убедљивом победом 80:54 поправила расположење пред дуел у Железнику.
Тимотеј Маловец се нада и првом тријумфу у АБА лиги.
"Очекујемо тежак меч на страни против ФМП-а. Имали смо нешто више времена ове недеље и искористили смо га да исправимо грешке које смо правили у претходној утакмици. Надам се да ћемо одиграти најбоље што умемо и да ћемо доћи до преко потребне победе", истакао је Маловец.
Кошаркаши Меге и ФМП-а су досад делили мегдан 14 пута у АБА лиги, а оба тима имају по седам тријумфа у међусобним окршајима.
Меч у ФМП Арени у Железнику игра се у понедељак од 20 часова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.