Izvor: RTS, 15.Okt.2023, 08:44

Тешка повреда Артурса Жагарса

Један од најбољих играча Мундобаскета, Летонац Артурс Жагарс, озбиљно је повредио колено на утакмици својих Вулвса против Лијеткабелиса.
Жагарс се повредио у финишу утакмице коју су Вулвси изгубили од Лијеткабелиса у продужетку. Да ствар буде >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << гора, млади Летонац је колено повредио сам, без контакта са противничким играчем.
Иако клуб није саопштио тежину Жагарсове повреде, делује да је она озбиљније природе и да ће плеј Летоније са терена одсуствовати бар шест месеци.
Жагарс је на Мундобаскету овог лета скренуо пажњу на себе партијама у дресу Летоније, а посебно је остала упамћена његова партија у утакмици за пето место против Литваније, када је уписао 17 асистенција и поставио рекорд светских шампионата.
Иначе Жагарс је играч Фенербахчеа, на позајмици у Вулвсима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.