Izvor: RTS, 14.Okt.2023, 23:42

Обрадовић: Неодговаран почетак, уласком Пантера и Нанелија све се променило

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић истакао је након победе црно-белих против Цибоне у Београду у трећем колу Аба лиге да је његов тим почео меч неодговорно, али да је ток утакмице промењен уласком у игру Кевина Пантера и Џејмса Нанелија.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Кошаркаши Партизана савладали су у "Арени“ екипу Цибоне 96:67 и забележили трећи тријумф у регионалној Аба лиги.

"Апсолутно је јасно да смо почелли неодговорно, уласком Пантера и Нанелија све се променило, то сам рекао пред свима и честитао им", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић.
Хрватски представник је много боље ушао у меч и након прве деонице имао девет поена предности.
"Хвала навијачима који су дошли, атомсфера је била лепа. Цибони желим све најбоље, они су у тешкој ситуацији, клуб велике традиције ово не заслужује. Желим да изађу из ове ситуације. Све најбоље у наставку сезоне", поручио је Обрадовић.
У екипи Партизана најефикаснији је био Нанели са 17 поена, 15 је додао Копривица, 14 Анђушић, док је Ледеј допринео са 11. 
Наредни меч у Аба лиги Партизан игра против Меге 23. октобра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.