Izvor: RTS, 14.Okt.2023, 23:38

Селектор Стојковић за РТС: Србија апсолутно није заслужила да изгуби ову утакмицу

Селектор Србије Драган Стојковић истакао је након пораза од Мађарске 2:1 у Будимпешти да репрезентација није заслужила да изгуби утакмицу, и да су играчи испоштовали све што је он од њих тражио.
Фудбалска репрезентација Србије поражена је од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Мађарске у Будимпешти 2:1 у оквиру квалификација за Европско првенство.
"Тешко ми је јер не волимо да губимо, поготово кад се то догоди на овакав начин. Играчи су испоштовали све што сам од њих тражио, све договоре из свлачионице су пренели на терен. Мислим да смо имали једну доминацију у игри и створили велики број шанси", почео је Пикси.
Селектор истиче да је утакмици фалио гол као преломни моменат, али додаје да пласман на првенство још увек зависи од Србије.
"Фалио је моменат који вас одведе у једну или другу страну, Србија апсолутно није заслужила да изгуби вечерас. Мађари иду даље, тукли су нас два пута и ја им честитам на томе, све је још увек у нашим рукама", рекао је Стојковић .
Драган Стојковић истиче да је утакмица против Црне Горе најбитнија у овом квалификационом циклусу.
"Следећа утакмица против Црне Горе је заиста најважнија у овим квалификацијама. Најбитније је да се играчи одморе, да се направи нека анализа иако за њу нема потребе јер знају шта се од њих очекује", закључио је селектор репрезентације Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.