Izvor: RTS, 14.Okt.2023, 23:32

Тадић за РТС: Квалитетнији смо од Мађарске, морали смо да их победимо

Капитен репрезентације Србије Душан Тадић истакао је након пораза од Мађарске 2:1 у квалификацијама за Европско првенство да су "орлови" квалитетнија екипа од Мађара и да су морали да их победе.
Србија је доживела други пораз од Мађарске у квалификацијама >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за Европско првенство и тренутно заузима друго место на табели Групе Г са 10 бодова.

"Мислим да смо много квалитетнији од селекције Мађарске, морали смо да их победимо. У другом полувремену смо имали доста прилика, али их нисмо искористили... Не можемо сада да гледамо уназад, десило се то што се десило, није требало да се деси, али морамо да идемо даље- Имамо два финала, две јако битне утакмице против Црне Горе и против Бугарске, тако да у уторак мора да се победи", рекао је Душан Тадић након пораза од Мађарске.
Душан Тадић није био у стартној постави Србије, а у игру је ушао пре почетка другог полувремена.
Репрезентација Србије наредни дуел играће против селекције Црне Горе, 17. октобра у Београду, а у последњем колу одиграће дуел са Бугарском у Лесковцу, 19. новембра.
Група Г: 
1. Мађарска 13
2. Србија 10 
3. Црна Гора 8
4. Литванија 5
5. Бугарска 2

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.