Izvor: RTS, 13.Okt.2023, 22:49

Ивановић: Улановас направио разлику, имали смо проблем у нападу

Тренер Црвене звезде Душко Ивановић рекао је да је његов тим поражен у Каунасу захваљујући "меканој" игри на почетку и крају сусрета.
Звезда је водила током већег дела утакмице са Жалгирисом, али је на крају доживела први пораз у такмичењу – 79:74.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Честитам Жалгирису, почели су и завршили са високим интензитетом. Ми смо кренули меко, а завршили смо скоро како смо и почели", рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић после пораза у Каунасу (79:74).
"То је био проблем. Они су додавали лопту одлично, имали су добре шутеве за три поена и дошли су до предности. Жалгирис није мењао ниста. Они су играли као и у Болоњи. Ми смо имали проблем да дамо лаке кошеве и са Улановасом. Он је направио разлику у овом мечу", рекао је Ивановић.
"Прву утакмицу против Асвела добили смо лако, али ово је сигнал да нисмо добри у овом моменту и да је потребно", додао је Звездин тренер.
Он је прокоментарисао и игру Рокаса Геидраитиса, који је меч завршио са само четири поена.
"Желео сам да дође у Звезду јер га познајем добро. Знам шта може да нам да у сваком моменту, велики је професионалац и напредоваће", поручио је Ивановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.