Izvor: RTS, 12.Okt.2023, 23:11

КК Црвена звезда у петак пушта у продају нови контигент сезонских улазница

Кошаркашки клуб Црвена звезда објавио је да ће у петак у подне пустити нови контигент сезонских улазница у продају, због великог интересовања.
Продаја сезонских карата ће се вршити онлајн и у просторијама клуба на Малом Калемегдану и трајаће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << три дана - петак, субота и недеља.
У понуди ће бити контигент сезонских карата за ниво 200 (сви сектори) као и за ниво 400.
Клуб ће од понедељка пустити у продају и дневне карте за утакмицу 3. кола Евролиге са Монаком која је на програму следеће среде у Београду.
Продаја сезонских карата која је почела у септембру изазвала је огромно интересовање црвено-белих навијача и премашила сва очекивања, што се види и по броју продатих сезонских карата, наводи се у Звездином саопштењу.
Све остале карте након недеље и тродневне продаје додатног контигента сезонских карата, намењене су искључиво за дневну продају и цене тих карата, које ће у просеку бити знатно виш, ће варирати од категорије утакмице.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.