Izvor: RTS, 11.Okt.2023, 21:18

Голеада на пријатељском сусрету омладинских селекција Србије и Италије у фудбалу

Омладинска репрезентација Србије до 19 година савладала је Италију резултатом 5:4 у пријатељском мечу одиграном у Горњем Милановцу.
Фудбалски ролеркостер виђен је у Горњем Милановцу, Италија је имала два пута вођство од 1:0 и 4:3, али је на крају тријумф >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << однела селекција Србије.

Јунак утакмице био је фудбалер Црвене звезде, нападач Јован Мијатовић који је у финишу утакмице, у 91. минуту постигао пети гол за Србију, односно девети на мечу.
Италијани су дошли до предности у 34. минуту, али је Србија пре петнаестоминутне паузе успела да изједначи резултат.
После паузе је у игру ушао Мијатовић који је најпре постигао гол у 46. минуту за 2:1, а потом у 57. асистирао Младеновићу за 3:1. 

Италија је заиграла боље у наставку дуела, смањила је најпре резултат у 72. и већ у 77. минуту изједначила резултат на 3:3. Три минута касније Италијани су стигли до предности од 4:3, а у финишу меча Србија је поново изједначила резултат и на крају тријумфовала.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.