Izvor: RTS, 11.Okt.2023, 19:39

Футсалери Србије поделили бодове са Украјином у квалификацијама за Првенство света

Селекција Србије одиграла је са Украјином нерешено 1:1 у утакмици четвртог кола групе Б елит рунде квалификација за Првенство света. Репрезентативци Србије су трећи на табели и предстоје им још два меча до краја квалификација.
Футсал репрезентација >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Србије је била на корак до победе којом би се реванширала Украјинцима који су јој нанели пораз са 1:6 (1:4) у 3. колу у мечу играном у Врању пре пет дана.

Србија је одлично почела меч на гостовању и повела у 17. минуту када Страхиња Петров постиже гол за вођство Србије од 1:0 на додавање Дениса Рамића.
У другом полувремену развијао се равноправан дуел све до 27. минута када Украјинци успевају да изједначе на 1:1 и обезбеде поделу бодова на крају меча.
Пред футсалерима Србије су још два меча у групи у којој су тренутно трећи на табели са 5 бодова.
Прва је селекција Украјине са 7, док је са 6. бодова друга Пољска која ће играти са последљепласираном селекцијом Белгије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.