Izvor: RTS, 11.Okt.2023, 08:30

Јокић и Јовић скромни у предсезонским победама Денвера и Мајамија

Српски кошаркаши Никола Јокић и Никола Јовић имали су једноцифрене поентерске учинке у мечевима НБА предсезоне.
Утакмице предсезоне служе да полако дизање форме носилаца и велику борбу за место оних несигурних играча улоге. 
Никола Јокић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је за 18 минута на паркету у победи Денвер нагетса над Финикс сансима 115:107 уписао девет поена (шут из игре 4/11), три скока и две асистенције. 
Џулијан Стротер из редова Нагетса је био најефикаснији на обе стране са 20 поена. За њим је код побендичког састава Зик Нађи са 17 поена, следе Реџи Џексон са 14, Џамал Мари и Кентејвијус Колдвел-Поп са 12 поена. 
Најрасположенији код Финикса био је Џош Окоги са 17 поена, Сејбел Ли је уписао 11 поена и девет скокова, Грејсон Ален и Јусуф Нуркић су убацили по 10 поена.
Млађи Јовић је у тријумфу Мајами хита над шарлот хорнетсима 113:109 завршио са два поена, два скока и једном асистенцијом за седам минута на паркету. 
Тајлер Хиро је предњачио код Мајамија са 22 поена, Кол Свајдер је стао на 17 поена. Хорнетсе су предводили Ламело Бол са 17 и Гордон Хејворд са 15 поена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.