Izvor: RTS, 10.Okt.2023, 15:17

Михаило Ристић због повреде колена не игра за Србију против Мађарске и Црне Горе

Српски фудбалски репрезентативац Михаило Ристић због повреде колена неће моћи да наступи на мечевима против Мађарске и Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство 2024. године, саопштио је ФСС.
Ристић је члан Селте, а јуче се прикључио репрезентативцима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Србије на припремама за дуеле са Мађарском и Црном Гором.
"У последњим минутима утакмице које је одиграо за свој клуб у недељу, при незгодном покрету осетио је бол са унутрашње стране колена. Јутрос је имао клинички преглед и магнетну резонанцу после чега је констатовано истегнуће унутрашњег бочног лигамента колена, услед чега ће морати да прође кроз процес опоравка који ће трајати најмање од седам до десет дана", рекао је доктор А тима Србије Дејан Александрић.
У саопштењу се наводи да је Ристић напустио Спортски центар ФСС у Старој Пазови, поздравио се са селектором Драганом Стојковићем, члановима стручног штаба и саиграчима којима је пожелео све најбоље и максималан успех у наредним утакмицама.
Стојковић је јуче саопштио да због повреде неће моћи да рачуна на нападача Јувентуса Душана Влаховића. Србија ће у суботу гостовати селекцији Мађарске, а три дана касније дочекаће Црну Гору у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.