Izvor: RTS, 10.Okt.2023, 09:51

Руди Гарсија остаје тренер Наполија, добио другу шансу од Аурелија де Лаурентиса

Председник Наполија Аурелио де Лаурентис одлучио је да пружи другу шансу тренеру Рудију Гарсији иако је клуб из Напуља лоше стартовао у новој сезони у Серији А, преносе италијански медији.
Наполи је прошле сезоне освојио титулу у Серији А, а клуб >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из Напуља се после другог пораза у италијанском првенству од Фиорентине (1:3) налази на петом месту на табели са седам бодова мање од првопласираног Милана.
Италијански медији наводе да је Гарсија био на састанку са челницима Наполија како би сви заједно сагледали ситуацију и проблеме који су се појавили на старту сезоне.
Он је преузео Наполи у јуну ове године од Лучана Спалетија, који је постао селектор Италије.
Де Лаурентис сматра да је француски стручњак дугорочно решење на клупи екипе из Напуља.
Италијански медији наводе да Рудију Гарсији дата још једна прилика да докаже да је са разлогом тренер актуелног шампиона Италије.
Наполи ће у наредном колу Серије А, 21. октобра гостовати екипи Вероне, а потом ће играти са Унионом у Лиги шампиона.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.