Izvor: RTS, 10.Okt.2023, 09:41

Вембањама дебитовао за Спарсе, Мицић и Покушевски нису играли за Оклахому

Кошаркаши Оклахоме победили су на свом терену екипу Сан Антонија резултатом 122:121 у предсезонском мечу НБА лиге. Виктор Вембањама дебитовао за Спарсе, за Тандере нису играли Васа Мицић и Алексеј Покушевски.
Први пик на овогодишњем драфту Француз >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Виктор Вембањама дебитовао је за екипу Сан Антонија и оставио солидан утисак упркос поразу свог тима од Оклахома Ситија.
За 20 минута на терену постигао 20 поена и имао је пет скокова, две украдене лопте и једну блокаду.
Најефикаснији у победничком тиму био је Чет Холмгрен, који је због повреде пропустио целу претходну сезону, са 21 поеном и девет скокова, а за тим из Оклахома Ситија нису играли српски кошаркаши Василије Мицић и Алексеј Покушевски.
Кошаркаши Њујорка савладали су на свом терену екипу Бостона 114:107.
У победничкој екипи најбољи је био Имануел Квикли, који је убацио 21 поен. Код гостију, најбољи је био Пејтон Причард са 21 поеном.
За екипу Бостона нису играли Џејлен Браун, Џру Холидеј, Џејсон Тејтум, Дерик Вајт, Ал Хорфорд и Кристапс Порзингис.
Лос Анђелес лејкерси победили су у Лас Вегасу екипу Бруклина 129:126.
У победничком тиму истакао се Руи Хачимура са 19 поена, док је Остин Ривс додао 18. У редовима Бруклина најбољи је био Кем Томас са 26 поена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.