Izvor: RTS, 09.Okt.2023, 20:14

Реалова добродошлица Дончићу уочи пријатељског меча против Даласа

Кошаркашки клуб Реал Мадрид пожелео је на Твитеру добродошлицу Луки Дончићу, некадашњем играчу уз опис "Добродошао кући" уочи дуела са Далас мавериксом у главном граду Шпаније.
Дуел Реал Мадрида и Далас мавериска привлачи пажњу светске јавности >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << понајвише због тога што ће против шпанског тима играти Лука Дончић. Европски и амерички тим одиграће пријатељску утакмицу 10. октобра од 20.45 у оквиру припрема за почетак нове НБА сезоне.

Словеначки репрезентативац је играо за Реал од 2015. до 2018. године, а потом је изабран за трећег пика на НБА драфту од Атланте хокс, међутим прослеђен је Даласу.
Дончић је са Реалом освојио Евролигу 2018. године, када је и проглашен за МВП-ја такмичења, а у каријери је са шпанским гигантом три пута био првак државе и два пута шампион националног купа.

Успомену са Дончићем на Твитеру објавио је и ветеран Реала Серхио Љуљ уз опис да ће дочекати Дончића како доликује. 
"Дечак је порастао и сутра играмо против његовог Даласа. Дочекаћемо га га како заслужује, он је један од нас", навео је Љуљ.
Дуел Реала и Даласа у Мадриду на пограму је 10. октобра од 20.45.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.