Izvor: RTS, 09.Okt.2023, 12:51

Влаховић због повреде пропушта дуеле са Мађарском и Црном Гором

Нападач Јувентуса и српске репрезентације Душан Влаховић неће бити на располагању селектору Стојковићу на мечевима квалификација за Европско првенство против Мађарске и Црне Горе због повреде, објавио је ФСС.
Влаховић због повреде није био >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у саставу Јувентуса у претходна два меча, па ће, иако се нашао на првобитном списку селектора Стојковића за утакмице квалификација за Евро против Мађарске и Црне Горе, пропустити ове дуеле.
"Душан Влаховић због проблема са повредом и боловима у доњем делу леђа неће бити на располагању селектору Драгану Стојковићу за предстојеће утакмице у квалификацијама за Европско првенство против Мађарске и Црне Горе", наводи се у објави Фудбалског савеза Србије.
Наредне две утакмице квалификација за одлазак на Европско првенство које се наредне године одржава у Немачкој "орлови" играју у суботу у Мађарској, а потом против Црне Горе у Београду у понедељак.
Србија је друга на табели Групе Г са 10 бодова из пет одиграних утакмица, колико има и Мађарска из четири дуела. Црна Гора је трећа на табели са осам бодова из пет одиграних мечева.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.