Izvor: RTS, 09.Okt.2023, 09:12

Петрушев дебитовао за први тим Филаделфије

Филип Петрушев дебитовао је у дресу Филаделфије у утакмици у којем је његова екипа поражена у предсезонској утакмици НБА лиге на гостовању у Бостону 114:106.
Филип Петрушев дебитовао је за Севентиксерсе у припремној утакмици пред почетак нове сезоне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << коју је екипа из "града братске љубави" играла у Бостону.
Петрушев је на паркету провео 12 минута, а за то време уписао је шест поена уз три скока и две асистенције.
Српски репрезентативац на најбољи начин на обе стране терена искористио је минуте, с обзиром да није промашио шут из игре, а у одбрани је одрадио добар посао, па се очекује да ће у наредном сусрету две екип који се игра у четвртак у Филаделфији добити већу минутажу.
Доскорашњи кошаркаш Звезде играо је за развојни тим Севентисиксерса.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.