Izvor: RTS, 07.Okt.2023, 19:34

Митровић и Милинковић-Савић стрелци за Ал Хилал пред мечеве репрезентације

Српски фудбалски репрезентативци Александар Митровић и Сергеј Милинковић-Савић постигли су по гол у победи Ал Хилала резултатом 3:0 на гостовању Ал Акдуду у мечу деветог кола најјаче лиге Саудијске Арабије.
Предност је Ал Хилалу донео Мишаел у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 10. минуту, а да ће бодови у Ријад, могло је да се наслути у 45+4. минуту кад је домаћин остао са десеторицом после искључења Саида Ал Рубаија.
У 47. минуту Митровић је постигао гол, али је на интервенцију из ВАР собе он поништен због офсајда.
Најбољи стрелац у историји репрезентације је у 71. минуту асистирао земљаку Милинковић-Савићу за 2:0, да би у 83. и сам постигао гол за коначних 3:0.
Захваљујући победи, Ал Хилал је задржао прво место на табели са 23 бода, једним више од другопласираног Ал Тавуна и четири од Ал Насра и Ал Итихада, главних противкандидата у трци за титулу. 
После ове утакмице Митровић и Милинковић-Савић долазе у Београд, где их већ у понедељак чека почетак припрема репрезентације Србије за мечеве квалификација за Европско првенство, следеће суботе против Мађарске у Будимпешти, а затим три дана касније против Црне Горе у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.