Izvor: RTS, 07.Okt.2023, 08:10

Ватерполисти Новог Београда савладали Брешу у Лиги шампиона

Ватерполисти Новог Београда забележили су и другу победу у Лиги шампиона пошто су у дербију Групе А на гостовању у Италији савладали Брешу резултатом 13:8.
Екипа тренера Живка Гоцића одлично је почела меч и повела са 3:0, али су домаћи убрзо ухватили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ритами и у другој четвртини успоставили равнотежу.
Бреша је почетком трећег периода голом Стефана Герата успела да изједначи на 8:8, али то је било све од италијанског представника у овом мечу.
Од тог момента Нови Београд је заиграо изванредно у одбрани и у потпуности затворио прилазе свом голу. До краја трећег квартала шампион Србије је стекао минималну предност, а у последњој четвртини врло ефикасном игром успео да дође и до убедљивог тријумфа.
Најефикаснији у редовима Новобеограђана био је Алваро Гранадос са четири гола, док су се по два пута у листу стрелаца уписали Ангелос Влахопулос и Филип Филиповић.
У другом мечу А Групе, Сабадељ је је био бољи од Стеауе - 11:8.
У наредном колу, које је на програму 17. октобра, Нови Београд дочекује управо шпански Сабадељ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.