Izvor: RTS, 06.Okt.2023, 23:35

Топић опет блистао за Мегу, Борац славио у неизвесној завршници

Кошаркаши чачанског Борца победили су као гости Мегу резултатом 90:89 (24:25, 28:32, 23:20, 15:12) у мечу другог кола АБА лиге.
У веома драматичном мечу, екипе су се стално смењивале у вођству, а на крају је Мега пропустила велику шансу да победи.
Код резултата >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << којим се меч и завршио, Никола Ђуришић није искористио ниједно од два слободна бацања, а затим је шут за победу Меге промашио Тимотеј Маловец.
Никола Топић је био најефикаснији у Меги са 28 поена, Ђуришић је додао 16, Урош Плавшић 15, а Андрија Јелавић и Стефан Миљеновић по 11. 
Роналдо Сегу је предводио Борац са 21 поеном, укључујући два плус један којим су Чачани победили, Тајлан Биртс је дао 17, Алекса Ускоковић 12, а Филип Ребрача 11.
 Борац сад има две победе, а Мега два пораза. Мега ће у наредном колу играти против ФМП-а, док ће Борац дочекати Црвену звезду. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.