Izvor: RTS, 05.Okt.2023, 18:08

Бен Шелтон о "слушалици": Ђоковић је то урадио, па се проширило ван тениса

Млади амерички тенисер Бен Шелтон изјавио је да његов заштитни знак прославе поена "спуштањем слушалице" постао популаран међу другим спортистима и да се то нарочито види на друштвеним мрежама.
После победе у четвртфиналу Ју-Ес опена, Шелтон је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << последњи поен прославио на тај начин, па му је Новак Ђоковић одговорио истом мером на крају њиховог дуела у полуфиналу.
Та прослава је постала популарна, "вирална", на друштвеним мрежама и многи спористи су почели да је користе, што због Шелтона, а код нас због Ђоковића.
"Видели сте да то ради Ђоковић, па Мусети, Фоњини, на Лејвер купу се то редовно видело кад год бих освојио неки битан поен. Проширило се ван тениса. Видео сам да је Хакими то урадио на једној од утакмица. Људи ме 'тагују' на друштвеним мрежама кад год победе у неком мечу. Забавно", рекао је Шелтон за Тенис ТВ.
Шелтон је 20. играч са тек 20 година и годину дана на АТП туру.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.