Izvor: RTS, 03.Okt.2023, 14:59

Медведев убедљиво надиграо Зверева за финале у Пекингу

Руски тенисер Данил Медведев пласирао се у финале АТП турнира у Пекингу, пошто је у полуфиналу победио Немца Александра Зверева 6:4, 6:3.
Меч је трајао један сат и 26 минута. Медведев је трећи тенисер света, док је Зверев десети на АТП листи. Ово је био >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 17. међусобни дуел руског и немачког тенисера, и десети тријумф овог тенисера.

Медведев је у десетом гему првог сета направио брејк и овај део меча добио резултатом 6:4. У другом сету играло се гем за гем до вођства руског тенисера од 4:3. Он је у осмом гему стигао до брејка, а онда је на свој сервис стигао до 6:3 и заслужене победе.
Медведев ће у финалу играти са победником меча између Шпанца Карлоса Алкараза и Италијана Јаника Синера, који је на програму касније данас.
АТП турнир у Пекингу игра се за наградни фонд од 3.633.875 долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.