Бајерн „украо” Лајпцигу спортског директора пред дерби

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2023, 19:27

Бајерн „украо” Лајпцигу спортског директора пред дерби

Спортски директор Лајпцига Макс Еберл добио је отказ два дана пре дербија са минхенским Бајерном, преносе немачки медији и додају да је Еберл врло близу преласка управо у Бајерн. Фото: Танјуг/AP Photo/Matthias Schrader Клуб из Саксоније је ову изненадну одлуку објаснио недостатком посвећености >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Еберла према Лајпцигу, због чега су приморани били на такав потез.„Ово се дешава потпуно независно од промене тима и спортских резултата”, саопштили су из клуба, уз формалну захвалност Еберлу на свему што је урадио.
Да би ствар била гора по Звездиног ривала у Лиги шампиона, Еберлова следећа дестинација је, највероватније, управо – Бајерн. Незванично, Еберл је близу преласка у Бајерн, где би такође постао спортски директор.
Лајпцигу следи дуел у Лиги шампиона против Манчестер ситија на свом терену у среду, баш када се у истој групи састају Црвена звезда и Јанг Бојс.
Mančester Junajted vratio Antonija u tim, ponovo konkuriše za startnu postavu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајерн „украо” Лајпцигу спортског директора пред дерби се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.