Izvor: RTS, 29.Sep.2023, 18:28

Ивановић: Гостовање Игокеи је тежак почетак сезоне у АБА лиги

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душако Ивановић изјавио је за клупски сајт да је гостовање екипи Игокее тежак почетак сезоне за његов тим.
Кошаркаши Црвене звезде у суботу од 20 часова гостују екипи Игокее у првом колу АБА регионалне лиге.
"Гостовање >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Игокеи је тежак почетак сезоне у АБА лиги против екипе која је одлично формирана са искусним и добрим играчима. Тим који је попуњен на свим позицијама, са одличним спот ап шутерима. Уосталом, показали су у утакмицама током припрема да се ради о врло озбиљној екипи, и чека нас тежак посао", истакао је Ивановић.
Капитен "црвено-белих" Бранко Лазић додаје да Игокеа има пар искусних појединаца који су основа тима.
"Гостовање Игокеи никада није била лака утакмица, посебно сада у околностима када се постепено уигравамо и када ће нам бити потребно време да будемо на нивоу на коме желимо. Игокеа је саставила врло добру екипу у којој је пуно искусних квалитетних играча, на свакој позицији имају добра решења и нема сумње да нас чека тешка утакмица", закључио је Лазић.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.