Izvor: RTS, 27.Sep.2023, 10:47

Покетино: Добро је да власници клуба после мечева улазе у тимску свлачионицу

Менаџер Челсија Маурисио Покетино изјавио је да му не смета да власници лондонског фудбалског клуба улазе у тимску свлачионицу после мечева, преносе британски медији.
Челси је лоше ушао у нову сезону, а лондонски клуб се налази тек на 14. месту >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на табели Премијер лиге са само пет бодова из шест утакмица.
Британски медији наводе да је власник Челсија Тод Боли наставио праксу из прошле сезоне да заједно са директорима клуба после мечева улази у тимску свлачионицу. Боли и његови сарадници разговарају са тренерима и играчима "плаваца".
"Никакав проблем са тим немам, јер сви то чине на врло достојанствен начин, показују респект према играчима и свима у стручном штабу. Природно је да неко из управе или од власника жели и да разговара са мном након што завршим медијске обавезе. Оно што не би било природно је да држе неке говоре играчима, али тога нема од како сам ја менаџер", рекао је Покетино.
Он је на крају истакао "да власници могу да раде што год хоће, јер је то њихов клуб".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.