Izvor: RTS, 25.Sep.2023, 20:19

Меси: Не размиљам о крају каријере

Фудбалер Интера из Мајамија и аргентински репрезентативац Лионел Меси изјавио је да не размишља о завршетку играчке каријере, преноси аргентински "Тјук Спортс".
Меси је у летњем прелазном року прешао из Пари Сен Жермена у Интер из Мајамија. Он >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је на 12 мечева постигао 11 голова за клуб из Мајамија и имао је пет асистенција.
Меси (36) је 2000. из Њуелс олд бојса стигао у Барселону за коју је играо 2021. године, а онда је две сезоне провео у Пари Сен Жермену.
"Увек сам размишљао о једној идеји, а то је да уживам у аргентинском фудбалу играјући, као светски шампион, за Њуелс", изјавио је Меси, који је прошле године са селекцијом Аргентине освојио Светско првенство у Катару.
"Не размишљам о крају играчке каријере. Не размишљам о томе шта ћу да радим по завршетку каријере. Желим да радим оно у чему уживам. Не размишљам о будућности. Уживаћу колико год је могуће. Највише волим да играм фудбал", истакао је Меси, који има уговор са Мајамијем до јуна 2025. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.