Izvor: RTS, 22.Sep.2023, 23:55

Дуљај: Хвала навијачима на дивној атмосфери, од недеље се спремамо за дерби

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај захвалио се после навијачима победе над Железничаром на дивној атмосфери и истакао да се екипа од недеље окреће припремама за 171. "вечити" дерби у ком ће угостити Црвену звезду.
Фудбалери Партизана савладали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су екипу Железничара у Панчеву 2:1 у оквиру осмог кола Суперлиге Србије.

"Тешка утакмица што се тиче психе. Рекао сам играчима да је ово најважнија утакмица ове године, да не размишљају о наредној. Многи су у мислима имали да смо унапред обезбедили три бода. Мој колега је одлично поставио тактику, тешко је играти против екипа које се добро бране. Заслужена победа и хвала публици на дивној атмосфери. Од недеље се припремамо за дерби. Има времена, прво да направимо анализу", рекао је Дуљај.
Утакмица између Партизана и Црвене звезде биће одиграна у среду 27. септембра од 19.00.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.