Izvor: RTS, 21.Sep.2023, 23:44

Лазетић: Разочаран сам поразом, имали смо добру прилику да постигнемо нешто више

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је након утакмице са Вест Хемом, да је разочаран поразом и да је клуб из Бачке Тополе имао прилику да постигне нешто више.
Фудбалери ТСЦ-а изгубили суод екипе Вест Хема 3:1 (0:0) у утакмици првог кола >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << групе А Лиге Европе.
"Разочаран сам поразом, имали смо добру прилику да постигнемо нешто више. Они имају велики квалитет приликом прекида, Ворд-Праус шаље лопту где жели. Играли смо са мало нижом поставом, јер смо видели да они са лоптом нису баш организована екипа", истакао је Лазетић.
Додао је да је пресудан био улазак Антонија у игру.
"За нас је било важно да не играју Пакета, Ворд-Праус и Антонио. Сад су сви нешто озарени, али ја сам разочаран. Имали смо добру прилику, требало је да верујемо више. Као после вођства. Одлично смо бранили прекиде у првом полувремену, али је ушао Антонио. Били смо онда још нижи", истакао је Лазетић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.