Izvor: RTS, 21.Sep.2023, 15:02

Матић: Ово је велики изазов за нас, покушаћемо да остваримо добар резултат

Тренер Чукаричког Игор Матић изјавио је пред меч против Ференцвароша да ће његова екипа покушати да оствари добар резултат и да освоји бодове за српски фудбал.
Чукарички од 18.45 игра прво коло Лиге коференција против Ференцвароша у Будимпешти.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Историјска утакмица за нас, Чукарички први пут учествује на једном оваквом такмичењу. Ово је велики изазов за нас, али пре свега јако лепа утакмица против великог клуба који има 24 титуле, а у последњих пет година је освојио исто толико трофеја. Имају велики број добрих играча, доста странаца и домаћих фудбалера, репрезентативаца", рекао је Игор Матић.
Тренер Чукаричког очекује добар резултат.
"Имамо своје наде, жеље и амбиције пред овај меч. Верујем да ћемо у утакмицу ући са правим ставом, бити храбри, покушаћемо да остваримо добар резултат и да освојимо бодове за српски фудбал" истакао је Матић.
Стратег екипе са Бановог брда истиче да је најбитније како ће његова екипа ући у меч.
"Биће јако битно како ћемо ући у утакмицу, потребно је да верујемо у себе од првог тренутка, да верујемо да можемо да направимо добар резултат. Играмо на лепом стадоину који ће вероватно бити пун, баш то треба да нам буде мотив да изађемо из утакмице прави. Извукли смо поуке из мечева против Олимпијакоса, надамо се доброј утакмици", закључио је тренер Чукаричког.
Утакмица између Ференцвароша и Чукаричког игра се од 18.45, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.