Izvor: RTS, 21.Sep.2023, 00:51

Арсенал рутински против ПСВ-а, реми Севиље и Ленса

Фудбалери Арсенала победили су у Лондону екипу ПСВ-а 4:0 у мечу првог кола Групе Б, у истој скупини Севиља је ремизирала са Ленсом 1:1.
Фудбалери Арсенала су без пробелма у Лондону победили ПСВ резултатом 4:0, а утакмицу су контролисали од самог старта >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << до последњег звиждука.
Голове за Арсенал постигли су Букајо Сака у осмом, Леандро Тросар у 20, Габријел Жезус у 38. и Мартин Одегард у 70. минуту.
У другом мечу првог кола групе Б, Севиља и Ленс одиграли су у Шпанији 1:1.
Гол за Севиљу постигао је Лукас Окампос у деветом, док се у екипи Ленса у листу стрелаца уписао Анђело Фулгини у 24. минуту.
Српски голман Марко Дмитровић је био на голу Севиље, а у стартној постави шпанског клуба нашао се и Немања Гудељ. У другом колу групе Б ЛШ играће: Ленс - Арсенал и ПСВ - Севиља.
Табела Групе Б:
1. Арсенал 3
2. Ленс 1
3. Севиља 1 
4. ПСВ 0

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.