Izvor: RTS, 21.Sep.2023, 00:11

Бајерн у узбудљивом мечу бољи од Јунајтеда, реми Бешикташа и Копенхагена

У првом колу Групе А Лиге шампиона Бајерн је надиграо Манчестер јунајтед 4:3, док су Бешикташ и Копенхаген ремизирали 2:2.
Фудбалери Бајерна победили су вечерас у Минхену екипу Манчестер јунајтеда резултатом 4:3 (2:0) у мечу првог кола групе А Лиге шампиона.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Голове за Бајерн постигли су Лерој Сане у 28, Серж Гнабри у 32, Хари Кејн из пенала у 54. и Матијс Тел у 92. минуту.
Стрелци за госте били су Расмус Хојлунд у 49. и Каземиро у 88. и 95. минуту. Галатасарај и Копенхаген су раније данас у Истанбулу играли без победника, 2:2.
Елјонуси је донео предност гостима у 35. минуту, да би у 58. Гонсалвес повисио на 2:0.
У наставку меча, Џелерт је зарадио други жути картон, што је унело енергију у домаћи тим који је до умањења заостатка стигао у 86. минуту, да би већ у 88. дошао и до поравнања.
У другом колу групе А играће Копенхаген - Бајерн и Манчестер јунајтед - Галатасарај.
Табела Групе А:
1. Бајерн 3
2. Копенхаген 1
3. Галатасарај 1
4. Манчестер јунајтед 0

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.