Izvor: RTS, 19.Sep.2023, 15:27

Анчелоти: Манчестер сити је највећи фаворит за освајање Лиге шампиона

Тренер фудбалера Реала Карло Анчелоти изјавио је да је Манчестер сити највећи фаворит за освајање Лиге шампиона, преносе шпански медији.
Манчестер сити је прошле сезоне стигао до прве титуле у елити, пошто је у финалу савладао Интер резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1:0.
Сити ће у првом колу нове сезоне у Лиги шампиона дочекати Црвену звезду, док ће Реал у среду у Мадриду дочекати Унион из Берлина. "Манчестер сити је фаворит, јер има тим који му је омогућио да освоји Лигу шампиона прошле године. Тај тим једва да се променио. Међутим, Лига шампиона у завршној фази увек има изненађења. Наше је да се такмичимо до краја. Могу да кажем да морамо да будемо у финалу, али да нећемо имати велики притисак", изјавио је Анчелоти на конференцији за медије у Мадриду.
Он је истакао да је Реал спреман за нову сезону Лиге шампиона.
"Никада не мислимо да смо фаворити, неће то да кажу ни представници Манчестер ситија. Ја сам рекао да су они фаворити пошто су актуелни европски шампиони. Спремни смо, као и претходне године. Добили смо неколико квалитетних појачања", додао је тренер Реала.
Анчелоти је одговорио и на питање новинара да ли би могао да замисли да Рафаел Надал једног дана постане председник Реала.
"Флорентино Перез је најбољи могући председник Реала. Поносам сам на Надала. Свиђа ми се зато што навија за Реал", истакао је Анчелоти.
Утакмица између Реала и Униона биће одиграна у среду од 18.45 часова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.