Izvor: RTS, 19.Sep.2023, 12:22

Навијачи Звезде се окупљају на "Шамблес скверу", кортео до стадиона Ситија

Навијачи Црвене звезде, који су допутовали у Манчестер, окупиће се на "Шамблес скверу", одакле ће у већ традиционалном кортеу отићи на стадион "Етихад“.
Црвено-бели наступ у Лиги шампиона почињу против прошлосезонског освајача такмичења, а >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << према најавама, Звезда би требало да има подршку око 2.500 навијача.
Тренер Барак Бахар на пут у Енглеску повео је 23 играча, који ће покушати да остваре добар резултат у најтежем мечу у групи.
Црвено-бели су у понедељак допутовали у Манчестер, а увече су одрадили и тренинг на стадиону "Етихад", на којем ће се играти меч.
Утакмица између Ситија и Звезде у првом колу Г групе Лиге шампиона почиње у 21 сат, а директан пренос је на Првом програму РТС-а.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.