Izvor: RTS, 18.Sep.2023, 14:31

Нови Пазар наставља са појачањима, потписао и Марко Шћеповић

Бивши фудбалски репрезентативац Србије Марко Шћеповић потписао је уговор са Новим Пазаром, саопштио је клуб на друштвеним мрежама.
Шћеповић (32) је поникао у Партизану, а поред црно-белих играо је за Телеоптик, Олимпијакос, Мајорку, Терек, Мускрон, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Фехервар, Ризеспор, Бурирам јунајтед, Омонију и шпански Луго.
"Са више од 125 голова у реномираним лигама Шпаније, Турске, Србије, Мађарске, Грчке и Кипра, и са неколико шампионских титула у својој торби, Шћеповић је право појачање које смо чекали. Управа клуба је затворила прелазни рок са овим изванредним појачањем", наведено је у објави Новог Пазара.
Шћеповић је за репрезентацију Србије одиграо пет утакмица.
Нови Пазар је недавно потписао уговоре са Адемом Љајићем и Сејдубом Сумом, док су на позајмицу из Фенербахчеа стигли Омар Фајед и Жинхо Жо.
Нови Пазар се налази на седмом месту на табели Суперлиге Србије са 10 бодова из седам утакмица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.