Izvor: RTS, 15.Sep.2023, 10:50

Троицки: Ђоковић ће бити спреман за меч са Шпанијом, као и други тенисери

Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки изјавио је на конференцији за медије пред мечеве са Шпанијом, да су сви српски тенисери спремни за своје дуеле.
Тенисери Србије и Шпаније данас од 15 часова играју своје мечеве у групи Ц >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Дејвиса купа.
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић стигао је у среду у Валенсију, где се прикључио саиграчима из Дејвис куп репрезентације Србије након њиховог меча са Јужном Корејом.
"Изненађени смо да су Шпанци изгубили од Чешке са 3:0. Очекујем да ће њихов тим бити доста измењен против нас. Наравно ми сада имамо помоћ Новака Ђоковића који је у Валенсију дошао у среду и већ два дана тренирао. Биће спреман за овај меч. Уздамо се у њега, има невероватан скор у Дејвис купу и сигуран сам ће нам помоћи. И остали наши играчи су спремни", истакао је Троицки.
Додаје да је већ одредио који српски тенисер ће играти који меч.
"Одлучио сам, сви знају ко ће играти, али то још не могу да саопштим. Увек је сјајно што у нашем тиму имам већи избор. Лаци је био мало слабији у првом сету али после је ушао у ритам против незгодног Корејца. Тренирао је са Новаком, осећа се сјајно. Кецмановић је добро играо, одговара му подлога, Лајовић је исто био добар првог дана", закључио је Троицки.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.