Izvor: RTS, 13.Sep.2023, 20:58

Партизан победио Фуенлабраду на Ташу

Кошаркаши Партизана победили су данас шпанску Фуенлабраду резултатом 93:63 (24:13, 26:15, 23:13, 20:22) у пријатељском мечу на пуном стадиону "Ташмајдан".
Питање победника није се постављало ниједног тренутка, разлика у квалитету две екипе била је велика од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << почетка меча, а играчи Партизана су на моменте егзибиционом игром и атрактивним потезима одушевљавали навијаче.
Најефикаснији у редовима Партизана био је капитен Кевин Пантер са 14 поена, 13 је дао Френк Камински, а 12 Ален Смаилагић. По девет су дали Пи Џеј Доужер и Урош Трифуновић, а по осам Огњен Јарамаз, Тристан Вукчевић и Балша Копривица.
Код Фуенлабраде је најефикаснији био бивши члан Партизана Петар Аранитовић са 14 поена. Пре почетка утакмица одржана је мала свечана церемонија на којој је тренер Партизана Жељко Обрадовић уручио захвалнице председнику Кошаркашког савеза Србије Предрагу Даниловићу и кошаркашу "црно-белих" Алекси Аврамовићу за освајање сребрне медаље на Мундобаскету.
Навијачи Партизана, који су до врха испунили трибине Ташмајдана и направили прелепу атмосферу, обојицу су дочекали овацијама, а Аврамовићу су скандирали "МВП".
Велики аплауз су добили и играчи Фуенлабраде, клуба за који су навијачи Партизана емотивно везани од сезоне 1991/92 у којој су "црно-бели" освојили титулу првака Европе под вођством садашњег тренера Жељка Обрадовића.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.