Izvor: RTS, 13.Sep.2023, 00:01

Белгија и Шпанија декласирале ривале, Северна Македонија боља од Малте

Фудбалери Шпаније убедљиво су савладали Кипар са 6:0 на домаћем терену. Белгија је са 5:0 била боља од Естоније. Италија је надиграла Украјину, док је Северна Македонија на Малти победом 2:0 уписала важна три бода.
Утакмицама у уторак завршена је нова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << репрезентативна рунда квалификација за Европско првенство у Немачкој.
Белгија је са 5:0 савладала естонију. голове су постигли Вертонген и Тросар у првом полувремену и у другом Лукаку два и Де Кетелер један у финишу меча.
Шпанци су убедљиво надиграли Кипране. Стрелци за "црвену фурију" у првом полувремену били Гави и Мерино, док су се у другом у стрелце уписивали Хоселу и Баена по једном и Торес два пута.
Италија је на домаћем терену победила Украјину 2:1, а сви голови постигнути су у првом полувремену. Двоструки стрелац за Италијане био је Фратези у 12. и 29. минуту, док је за Украјинце прецизан био Јармоленко у 41. пред крај првог периода.
Северна Македонија је на Малти стигла до вважних бодова, па сада има седам колико и Италија и Украјина.
Стрелци за Македонце били су Елмас и Манев у првом полувремену.
Румунија је на пуном стадиону била боља од тзв. Косова са 2:0, а оба гола постигнута су у финишу меча. Утакмица је била прекинута због скандирања румунских навијача.
Швајцарци су савладали Андору са 3:0, Аустрија је у гостима са 3:1 била боља од Финске, Израел је минималним резултатом савладао Белорусију, док су Норвежани са 2:1 били бољи од Грузије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.