Izvor: RTS, 11.Sep.2023, 21:31

Јувентус потврдио да је Пол Погба привремено суспендован због допинга

Италијанска Национална антидопинг агенција привремено је суспендовала фудбалера Јувентуса Пола Погбу, пошто је француски играч био позитиван на тестостерон, саопштио је торински клуб.
Фудбалер Јувентуса Пол Погба био је позитиван на тестостерон >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на стандарном допинг тесту који је направљен после меча против Удинезе, који је одигран 20. августа.

У саопштењу Јувентуса наводи се да је Погба био позитиван на стандарном допинг тесту.
Меч је завршен победом Јувентуса резултатом 3:0, а Погба је читав меч провео на клупи, али је био међу играчима који су насумично извучени за тестирање.
Јувентус је у саопштењу навео да ће у наредном периоду одлучити о даљим корацима у вези са Погбом.
Италијански медији наводе да би Погба могао да буде суспендован на четири године, ако и други тест потврди присуство недозвољених супстанци.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.