Izvor: RTS, 10.Sep.2023, 21:31

Симанић репрезентативцима Србије: Хвала вам за све, поносан сам на вас

Кошаркаш Србије Бориша Симанић, који је задобио тешку повреду у трећој утакмици Мундобаскета у Манили, објавио је да је поносан на своје саиграче након освајања сребрне медаље на том такмичењу.
''Хвала вам за све, поносан сам на вас'', поручио је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << повређени српски кошаркаш Бориша Симанић на Инстаграму.
Симанића је током утакмице групне фазе, у грађењу испод коша, лактом ударио кошаркаш Јужног Судана Нуни Омот.
Након што је Симанић први пут оперисан у ноћи између 30. и 31. августа, доктори су пратили постоперативни опоравак и донели одлуку да је због настанка компликација, нова операција неопходна.
Репрезентативац Србије оперисан је у Манили и одстрањен му је бубрег.
Кошаркашка репрезентација Србије освојила је сребрну медаљу на Светском првенству, пошто је данас у финалу у Манили поражена од селекције Немачке 83:77 (23:26, 24:21, 22:10, 14:20).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.