Izvor: RTS, 08.Sep.2023, 18:48

Слободан Малетић: Симанић је много боље, играчи силно желе да га виде

Новинар Радио Београда Слободан Малетић рекао је приликом укључења из Маниле у програм Београдске хронике да је ових дана лепо бити Србин у главном граду Филипина. Малетић је навео да је Бориша Симанић бољег здравственог стања.
Кошаркаши Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пласирали су се у финале Мундобаскета после победе над Канадом – 95:86. 

"Много је лепо ових дана бити Србин у Манили. Још од завршнице друге фазе такмичења. Практично од утакмице са Италијом и од пораза када смо сви потонули, а сада смо увидели да нас је тај пораз у ствари лансирао у светске висине", рекао је Малетић. 
Србија је након пораза од Италије у првом мечу друге фазе савладала Доминиканску Републику, а затим је била боља од Литваније и у полуфиналу победила је Канаду.
"Не само што је побеђена Канада, него, опет тај начин на који је побеђена потпуном доминацијом наших момака који су током целог меча имали вођство. Формирана је једна група момака коју предводи Богдан Богдановић, прави, истински ас наше кошарке. Ме не да имамо тим ,него имамо тимчину и није нас уопште брига против кога се уопште игра", истакао је Малетић.
Новинар Радио Београда истакао је током разговора у Београдској хроници да је здравствено стање Борише Симанића знатно боље.
"Симанић је сада много боље, свакодневно га посећују двојица физиотерапеута из наше репрезентације, раде са њим. Наши играчи силно желе да га виде, јер га до сада нису још видели од како је завршио у болници. Они траже прилику да то буде сутрашњи дан и кажу да би им то био посебан подстрек пред финалну утакмицу", закључио је новинар Радио Београда Слободан Малетић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.