Izvor: RTS, 07.Sep.2023, 23:57

Раде Богдановић после пораза од Мађарске: Лебдимо, јако танко и мршаво за кандидата на прво место

Бивши фудбалески репрезентативац, сада аналитичар, Раде Богдановић навео је у анализи меча Србије и Мађарске да наша изузетно офанзивна игра отвара бројне пукотине за голове ривала.
Мађарска је победила 2:1 у Београду и одвојила те на првом месту >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << групе Г. 
Тај резултат стајао је на сефамору после први 45 минута, кад је Раде Богдановић у студију РТС-а критиковао издање наше екипе.
"Ово је био озбиљан тест на шта личимо, где смо и какви смо. У ових првих 45 минута се стварно видело да нисмо нигде. Лебдимо. Мађарска изузетно добро стоји у одбрани, личе на екипу по кретању линија. Без обзира што смо повели аутоголом, свакако је била добра акција, али генерално нисмо правили много шанси. Радоњић је једном или два пута пробио по десној страни, направио неку полушансу. Евидентно је било да су Мађари провалили наш систем. Наша изузетно офанзивна игра оставља пукотине у одбрани и неминовно је да ћемо примити гол", рекао је Богдановић.
Врло сличне поруке виђене су и после меча.
"Знало се да ће тренер Италијан да се врати и закључа утакмицу, јер смо на тренутке изгледали да хоћемо, али не и да можемо. На тренутке као тим. Било је пар узбуђења у шеснаестерцу. Јако танко и мршаво за тим који претендује да буде први у групи и мисли да настави континуитет добрих игара. Рекли смо после утакмице са Бугарском да је требало да је добијемо пре Мађара", навео је Богдановић.
Мађарска је прва са 10, Србија друга са седам бодова, "Орлови" у наредном мечу у недељу гостују код Литваније.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.