Izvor: RTS, 07.Sep.2023, 23:17

Тадић за РТС: Имали смо утакмицу у ногама, а онда смо морали да јуримо

Капитен Србије Душан Тадић је после пораза од Мађарске 2:1 у мечу квалификација за Европско првенство одиграном на стадиону "Рајко Митић" навео за РТС да су "орлови" ривалима препустили инцијативу и тад се десио преокрет.
Србија је поражена у дуелу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за прво место у групи Г. Мађари су головима Варге у 34. и Орбана у 36. минуту дошли до вођства.
Тадић је после меча истакао да Србија може и мора боље.
"Постигли смо рано први гол и пар пута смо направили притисак где смо им одузели лопту. После смо им препустили иницијативу и они су у два минута постигли два чудна гола. Онда се деси да од утакмице у којој имаш све у ногама да мораш да јуриш нешто. Мађарска је добра екипа, али свакако да све зависи од нас. Можемо и морамо боље", рекао је Тадић за РТС.
Србија је сада другопласирана са седам бодова, Мађарска има 10 бодова. Наредни ривал "орлова" је Литванија, меч се игра у недељу. у Виљнусу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.