Izvor: RTS, 05.Sep.2023, 13:34

Аврамовић: Пред нама су још два корака, ушли смо у борбу за медаљу

Српски кошаркаш Алекса Аврамовић после победе у четвртфиналном мечу са Литванијом истакао је да је срећан због победе и да је почаствован што представља Србију на Мундобаскету.
Алекса Аврамовић постигао је осам поена против Литванаца за које >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << каже да спадају у три најбоље екипе на турниру. Додаје да је на другачији приступ у мечу утицао је пораз против Италије.
"Пораз је дошао у право време. Ударили смо у земљу и дигли се. Литванија је у топ три екипе на турниру, али неко је морао да испадне. Пред нама су два корака, ушли смо у борбу за медаљу. Желимо да обрадујемо земљу, Боришу Симанића, сваки тренутак је за њега. Почаствован сам што имамо прилику да представљам Србију. Свако зна шта ради, свако зна свој посао", рекао је Аврамовић новинарима после меча.
Аврамовић је против Литванаца пресекао неколико пасева и забележио више украдених лопти.
"Осећам се феноменално. Ја радим оно што радим годинама, нама ово много значи. Ово су тренуци за цео живот, пустите нас да сањамо и да идемо даље. Много сам срећан што сам у овој групи људи. Народе, волимо вас све, бодрите нас до краја, а ми ћемо пробати да вас обрадујемо", закључио је Аврамовић.
Србија ће у полуфиналу Светског купа у петак играти са победником дуела између Словеније и Канаде.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.