Izvor: RTS, 03.Sep.2023, 23:05

Тијана Бошковић за РТС: Много смо разочаране, хтеле смо злато

Најбоља српска одбојкашица Тијана Бошковић је после пораза у финалу Европског првенства од Турске 3:2 навела да су све играчице заиста дале све од себе и да су се бориле до последњег тренутка, али да су нијансе одлучиле.
Изузетна борба виђена је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Бриселу, где је Турска ношена огромном подршком публике успела да преокрене меч и дође до тријумфа у неизвесној завршници петог сета.
"Много смо разочаране, много смо хтеле ово злато. Мислим да смо то показале на терену. Стварно смо се бориле до последњег тренутка. Морам да честитам противницама, биле су сјајне. НИјансе су пресудиле и нажалост у петом сету нисмо успеле да пресудимо у нашу корист", рекла је Тијана Бошковић за РТС после веча
Видно тужна, Тијана је захвалила на подршци свих навијача и да се њихова подршка заиста осећала међу играчицама.
"Хвала навијачима који су дошли у Брисел, свима у Србији, Републици Српској, стварно смо могле да осећамо њихову подршку. Жао нам је што нисмо освојиле злато. Дале смо све од себе. Морамо брзо да се опоравимо и да се припремамо за квалификације за Олимпијске игре, које су подједнако важне као Европско првенство", закључила је Бошковић.
Одбојкашице већ 8. септембра путују на квалификациони турнир на Олимпијске игре.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.