Izvor: RTS, 03.Sep.2023, 22:48

Медији: Бориши Симанићу одстрањен бубрег; чека се потврда КСС-а

Српски кошаркаш Бориша Симанић остао је без једног бубрега након ударца који је претрпео током утакмице са Јужним Суданом на Светском првенству у Манили, преносе београдски медији.
Боришу Симанића је пре неколико дана током утакмице у грађењу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << испод коша лактом ударио кошаркаш Јужног Судана Нуни Омот.
Српски кошаркаш је напустио терен, а по завршетку утакмице је пребачен у болницу. Симанић је затим оперисан због чега је морао да пропусти наставак Мундобаскета.
Међутим, поједини београдски медији преносе да се ситуација искомпликовала и да је српском репрезентативцу одстрањен бубрег.
Очекује се званична реакција КСС-а о овој још увек непотврђеној информацији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.