Izvor: RTS, 02.Sep.2023, 19:05

Златна значка Европске одбојкашке конфедерације додељена Ђули Мештеру

У Бриселу је одржан 44. Конгрес Европске одбојкашке конфедерације (ЦЕВ) на ком је председник Одбојкашког савеза Србије Ђула Мештер добио златну значку.
Сви новоизабрани председници националних савеза изабрани између два Конгреса ЦЕВ добили су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << златне значке, а међу њима је и Мештер.
Председник ОСС Мештер и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, представљали су нашу одбојку на Конгресу на ком се говорило о бројним важним темама за будућност европске одбојке.
Александар Боричић, председник ЦЕВ, се у емотивном говору осврнуо на резултате остварене од 2015. до данас.
Делегате 44. Конгреса ЦЕВ поздравио је Ари Граса да Силва Фиљо, председник Светске одбојкашке федерације (ФИВБ).
Током поподнева одржани су састанци Зонских асоцијација ЦЕВ. Наредни, 45. изборни Конгрес ЦЕВ одржаће се 24. августа следеће године у Напуљу, у Италији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.