Izvor: RTS, 02.Sep.2023, 12:22

Конзулка Србије у САД Тамара Вујовић: Због спортиста какви су Ђоковић и Ђере сам поносна што сам у Њујорку

Конзулка Србије у САД Тамара Вујовић изјавила је за РТС да је срећна што представља на нашу земљу у времену фантастичних спортиста.
Српски тенисери Новак Ђоковић и Ласло Ђере приредили су тениски "класик" од пет сетова на Ју-Ес опену. Други тенисер >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << света и троструки првак Ју-Ес опена Ђоковић је после великог преокрета успео да тријумфује 3:2 и пласира се у осмину финала.
Свеопшти утисак је да су наши играчи причинили прави "шоу" америчкој публици.
Конзулка Србије Тамара Вујовић осећала је понос што ради у САД, док српски спортисти приказују најбољу страну нашег народа.
"Велика срећа и понос што представљам нашу земљу у овом граду у времену кад њу на највишем нивоу представљају наши спортисти, фантастични људи, а вечерас су то Новак Ђоковић и Ласло Ђере", изјавила је Вујовићева за РТС у разоговру са дописником из САД Александром Жигићем.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.