Izvor: RTS, 01.Sep.2023, 16:59

Помама за гледањем Новакових тренинга на Ју-Ес опену

Публика на теренима "Флешинг медоуза" у Њујорку у великом броју присуствује тренинзима Новака Ђоковића, чак и они који немају карту за улаз, преноси дописник РТС-а Александар Жигић.
Чекање у реду испред терена "П1" нарочито су дуго приликом тренинга >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Новака Ђоковића. 
Заинтересовани посетиоци тениског комплекса без карте за улаз стоје и вребају прилику да се испразни неко место, како би и они могли да уживају у припремама најтрофејнијег тенисера свих времена.
Такође је велика група навијача стрпљиво чекала испред једне од капија са реквизитима, спремни за Новаков аутограм, не знајући да играчи долазе са друге стране, преноси дописник РТС-а Александар Жигић из САД.
Ђоковића чека дуел трећег кола против Ласла Ђереа, који се игра око три часа после поноћи по нашем времену.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.