Izvor: RTS, 01.Sep.2023, 00:27

Дуљај: Остаћу на клупи док год играчи верују

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је после новог пораза од Нордсјеланда (1:0) и елиминације из Европе да ће остати на клупи све док играчи верују у оно што ради.
Нордсјеланд је победио 1:0 у Београду и са укупних 6:0 се пласирао у Лигу конференција.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Они су доста квалитетнији тим од нас, имају много брзих играча. Имали смо жељу, али нисмо имали атмосферу, били смо без подршке навијача, недостајала нам је енергија са трибина", рекао је Дуљај.
Тренер црно-белих је говорио о увредама које је добио са трибина, и упутио јавно извињење због понашања. 
"Могу да разумем да ме вређају, да ми причају да ништа не знам, да пишу о бесплатним колачима, али не могу да разумем да ми вређају породицу. Помињање бурека се односи на мог оца који више није жив и такве ствари не могу да допустим. У сваком случају се извињавам због реакције и понашања, нисам то смео да урадим", говорио је сузним гласом Дуљај. 
На крају је говорио и о наставку рада на клупи црно-белих.
"Што се мене тиче, нисам везан за столицу, спортски сектор ће одлучити о мојој судбини. Докле год играчи верују у ово што радим, остаћу овде ако тако клуб одлучи. Имамо важну утакмицу већ у недељу и покушаћу да спремим екипу што је боље могуће", рекао је Дуљај. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.