Izvor: RTS, 30.Avg.2023, 23:39

Ђоковић: Играм против себе увек у глави, ако добијем ту битку, добијам и противника

Новак Ђоковић је изјавио након победе над Запатом Мираљеосм да је дуел био тежак, поготово у првом сету и да увек игра против себе у мислима, те како је истакао, ако добије ту битку победиће и противника.
Новак Ђоковић савладао је Бербеу Запату >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Мираљеса 3:0, по сетовима 6:4, 6:1, 6:1 у другом колу Ју-Ес опена и обезбедио наставак игре на четвртом гренд слему у сезони.

"Питао сам се да шта ће ми све ово у животу", нашалио се Ђоковић на питање шта му је пролазило кроз главу у првом сету.
Српски тенисер је затим добио питање, хипотетичко, какав би био резултат против Ђоковића од пре 10 година.
"Лагано, 3:0 за мене. Не знам, не желим да играм против себе. Играм против себе увек у глави, ако добијем ту битку, добијам и противника. Која је разлика у односу на тада? Можда ми сада недостаје мало експлозивности, али и даље се крећем прилично добро за једног старијег човека", истакао је Ђоковић уз осмех.
Ђоковић ће у трећем колу Ју-Ес опена играти против Ласла Ђереа који је био бољи од Уга Гастона.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.